HighlightsKolumna

Uvodna reč umesto kolumne

Dobro došli na ArT&PoP

Dok ceo svet stoji, pogođen korona virusom, planeta se i dalje okreće. Kao što se i život nastavlja, uprkos čudnim okolnostima u kojima se nalazimo. Zato smo i odlučili da više ne čekamo, već da Vam predstavimo novi online magazin ArT&PoP.

Zamišljen kao „mesto za opuštanje“, ArT&PoP Vam nudi sadržaje iz oblasti umetnosti, pop kulture i zabave. Ono što ga izdvaja od sličnih online ili štampanih izdanja, jeste koncept, koji prkosi tabloidizaciji, senzacionalizmu i besmislenim skandalima. Ovde nećete čitati „važne vesti“ o polomljenim štiklama ili zubima, a sigurno se nećete ni šokirati, ako „kliknete ovde“! Nasuprot tome, odlučili smo da „obrnemo igricu“ i da „šokiramo kulturom“. Na ArT&PoP stranici ćemo se potruditi da sačuvamo, bar elementarno dostojanstvo, pravih novinarskih tekstova, koji pouzdano informišu, kvalitetno zabavljaju, a u pojedinim segmentima i edukuju. U tom smislu, ovo jeste mesto za „odabrane“, ali su dobrodošli svi koji se u ponuđenom konceptu i sadržajima prepoznaju.

Cilj nam je, a i zadovoljstvo, da na Art&PoP stranici predstavljamo zanimljive, intrigantne, poznate i uspešne, koji su svojim stvaralaštvom i rezultatima ostavili značajan trag. Poseban prostor ostavljamo i za one druge, javnosti nepoznate, ali autentične i talentovane, čije vreme tek dolazi. Biće tu i zanimljivih reportaža, ekskluzivnih i retro priča, feljtona, kolumni i raznih drugih delicija za dušu, um, pa i telo. Kako sajt bude rastao, tako će se i menjati. Za nove teme, ideje i predloge smo uvek otvoreni, a sve sa ciljem da ArT&PoP učinimo još boljim i zanimljivijim mestom za kvalitetno druženje.

I, krećemo. Umetnost i PoP kultura u doba korone. Hmm… zvuči diskutabilno, ali je i neophodno. Dobro došli na ArT&PoP!

©ArT&PoP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *